De Weelderik
Vriendinnenweekend Nederland

Vriendinnenweekend

 
 • Cocktails op de rand van jullie zwembad
 • Kleinschalig & intiem vakantiepark
 • Urenlang bijpraten in jullie privésauna
 

Girls getaway

Heb jij ook al veel te lang niet echt bijgepraat met je beste vriendinnen? Dan wordt het hoog tijd voor een vriendinnenweekend! Een weekend waarin samen wordt gelachen, soms een traantje wordt weggepinkt, maar waar bovenal nieuwe herinneringen worden gemaakt. Van eindeloze shopsessies tot cocktails drinken op de rand van jullie privé zwembad en urenlang kletsen in de Finse sauna. De Weelderik is dé uitgelezen plek voor jullie vriendinnenweekend, dus trommel je vriendinnen op en ga samen op pad! 

Kies 'vriendinnenweekend' in stap 2 (Upgrades) bij het maken van je boeking. Dan nemen wij contact met jullie op voor leuke tips en extra's!

 
 
 

Liefde, lachen & ultieme luxe

 
  SHOP TILL YOU DROP

  Een vriendinnenweekend is natuurlijk niet compleet zonder een goede shopsessie. Bezoek de Hanzesteden Zutphen, Doetinchem en Deventer en ontdek de karakteristieke straatjes met de leukste boetiekjes. 

  PROEVERIJ

  Staat jouw vriendinnengroep bekend als fijnproevers en smaakmakers? Dan is een proeverij altijd een goed idee! Kies voor een wijnproeverij bij De Fiere Wijnakker of houd een high tea bij Oranjerie Ruurlo. De high tea is ook goed te combineren met een bezoek aan museum MORE

  POOLPARTY

  Trek je mooiste zwemoutfit aan en geniet samen van tropische vibes en de lekkerste cocktails. Relax op kleurrijke opblaasbare floaties in jullie privé zwembad en laad jezelf op met vitamine D. Genieten gegarandeerd! 

 
  ONTDEK DE OMGEVING

  Sportief uitje? Ontdek het coulisselandschap van de Achterhoek per e-chopper. Vertel tijdens het boeken dat je op De Weelderik verblijft, dan ontvang je een leuke korting bij Free-wheel

  ALPACA'S KNUFFELEN

  Word vrienden met de lieftallige alpaca's van Mochina Alpacas; neem ze mee voor een wandeling of bewonder hun prachtige vacht. Een knuffelige ervaring voor iedereen!

  IN EEN CREATIEVE BUI?

  Ben je liever creatief bezig? Volg dan een workshop potten bakken bij De Potterij in Zutphen. Maak zelf de mooiste kopjes en kommetjes die je later zelf kan gebruiken in de keuken.

 

's avonds lekker uiteten? dit zijn onze favorieten:

🍴Trattoria Municipio - Ze brengen een stukje Italië naar de Achterhoek. Ga jij voor een tiramisu of een limoncello semifreddo? 

🍴Bar Bistro De Smederij - Vroeger smeede de smid hier zjin ijzer, nu brandt er het vuur van de grill. Kies voor een heerlijk barbecuearrangement en kijk mee via de open keuken. 
🍴Keuken van Hackfort - In het koetshuis van kasteel Vorden zit de Keuken van Hackfort. Ieder weekend een heerlijk menu en leuke activiteiten zoals 'jazz in het kasteel'. 

Exclusief genieten

Beleef een fantastisch vriendinnenweekend bij De Weelderik, waar jullie tot rust zullen komen, maar ook de luxe zullen ervaren van een eigen zwembad of een wijnklimaatkast voor die ontspannen borrel. Zelfs alle slaapkamers beschikken over hun eigen ensuite badkamer. Die exacte combinatie van luxe premium, kleinschalige aandacht en de weelde van de natuur noemen wij De Weelderik. Wij streven ernaar om jullie weekend onvergetelijk te maken.

Kies in het boekingsproces tijdens stap 2 'Upgrades' voor het vriendinnenweekend en laat ons weten hoe wij kunnen bijdragen aan het creëren van kostbare herinneringen voor jou en je vriendinnen! 

 

Froukje de both ging jullie voor ⤵

 

BOEK jullie

vriendinnenweekend