De Weelderik
Last minute gelderland

Last minute met luxe wellness

 • Luxe vakantiehuizen met privé zwembad en sauna
 • Kleinschalig en intiem vakantiepark
 • Green Boutique resort in de Achterhoek

Last minute er tussen uit naar de Achterhoek

Midden in de Achterhoekse natuur vind je de Weelderik, een kleinschalig luxe premium Boutique park. Bij ons overnacht je altijd met veel luxe, denk aan een privé zwembad en sauna. Hier kom je pas echt tot rust, midden in de natuur. Ook het park biedt veel vermaak: denk aan een padelbaan, vuurplaats en multicourt. Natuurlijk kan je vanaf ons park ook ideaal de prachtige omgeving vol kastelen, Hanzesteden en natuur ontdekken. Tot snel!

Pak nog snel mee ⤵

 
 

Zoek en boek jouw last minute vakantie 

Jouw luxe en duurzame overnachting 

Bij de Weelderik overnacht je in luxe en duurzame vakantiehuizen met maximaal 6 personen. Lukt het je niet om op het laatste moment een hondenoppas te regelen? Geen probleem, een deel van onze woningen zijn huisdiervriendelijk. Alle woningen zijn van de meest luxe faciliteiten voorzien: van airco tot aan privé wellness, zoals een jaarrond verwarmd privé zwembad en een eigen infrarood- & Finse sauna. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer. Ook zijn de woningen volledig off-grid! Dat is dus extra genieten van je luxe last minute vakantie.

Aan luxe geen gebrek:

 • Privé zwembad
 • Bastard Kamado BBQ
 • Privé infrarood- & Finse sauna
 • Wijnklimaatkast
 • Oplaadpunten elektrische auto en fietsen
 

To do's tijdens jouw last minute vakantie

De Achterhoek nodigt uit om ontdekt te worden. Of je nu graag mooie wandelingen door de natuur en langs kastelen maakt, of liever kiest voor een afwisselende mountainbike route of een van de vele Hanzesteden bezoekt, vanaf ons park kan het. Gaan je kinderen mee op je last minute vakantie? Breng dan een bezoek aan de alpacaboerderij of het klimbos Achterhoek, uren vermaak gegarandeerd. Natuurlijk biedt het park ook veel vermaak. Speel een potje padel of jeu de boules, vertel verhalen rond het kampvuur of sport in het mulicourt. Kortom, er is genoeg te doen tijden jouw last minute vakantie in Gelderland.

In de omgeving:

  Prachtige kastelen
  Hanzesteden
  Wijngaard
  Golfclub
  Klimbos
 
 

Of bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Hier vind je ons ⤵

Wat eerdere gasten ons vroegen

Bieden jullie huisdiervriendelijke vakantiehuizen?

Ja, je hond van harte welkom in een deel van onze accommodaties. Want wij begrijpen maar al te goed dat je soms niet op het laatste moment een hondenoppas kan regelen. 

Kan ik ook last minute een huisje met privé zwembad huren?

Jazeker, want al onze huisje beschikken over een privé zwembad! Het zwembad is het hele jaar door verwarmd. Dus pak snel je zwemspullen en plons in het water.