De Weelderik
Mountainbike vakantie

Mountainbike Clinic

 • Ride-out op maat gemaakt
 • Ontdek het Achterhoekse coulisselandschap
 • Startpunt bij het Clubhuis van De Weelderik

Ontdekkingsreis op twee wielen

Inclusief mountainbike clinic in samenwerking met 8trails

Welkom bij De Weelderik, waar avontuur en natuur samenkomen voor dé ultieme mountainbike-ervaring! Stap op de pedalen en laat ons je meenemen op een opwindende reis door het hart van het Achterhoekse coulisselandschap. Dit schilderachtige gebied biedt een perfecte combinatie van uitdagende trails, glooiende heuvels en pittoreske dorpjes. Of je nu een doorgewinterde mountainbiker bent of net begint, onze georganiseerde clinics in samenwerking met 8Trails zijn op maat gemaakt en beschikbaar voor iedereen.

 ✤ Je kiest 'Mountainbike Clinic' in stap 2 ('Upgrades') bij het maken van je boeking.
 ✤ Franka, onze parkmanager, neemt vervolgens contact op om het te bespreken en jullie te voorzien van alle informatie. 

✤ Het inplannen van de clinic is op basis van beschikbaarheid en een op maat gemaakt plan, er zijn geen vaste data of tijden bekend. 

  Start met een verse lekkernij

  Duur: 15 minuten

  We starten bij het Clubhuis van de Weelderik met koffie of thee en een verse Achterhoekse appelplaatkoek. We hebben even een korte kennismaking met elkaar en bespreken vervolgens wat we gaan doen en wat de wederzijdse verwachtingen zijn.

  Clinic rondom de vijver

  Duur: 30-60 minuten

  Vervolgens starten we met de clinic op het terrein van de Weelderik en rondom de vijver. Afhankelijk van niveau, kennis en kunde behandelen wij; het goed opzetten van je helm, fietscheck, schakelen, basishouding, aanvalshouding, remmen en bochten maken.

  Op avontuur in de natuur

  Duur: 60-90 minuten

  Tijd om te gaan! We zullen voornamelijk de Ruurlose en Zelhemse MTB-routes pakken. De route bevat uitdagende, korte klimmetjes en prachtige glooiingen en ligt grotendeels verscholen in de bossen, maar we fietsen ook door het typische Achterhoekse coulisselandschap.

Op koers naar avontuur bij De Weelderik

Even tot rust komen na een hele dag mountainbiken? Voel je direct thuis bij De Weelderik. Alle Unbrick One woningen zijn voorzien van een luxe designkeuken met een gevulde wijnklimaatkast en de kamers beschikken over een eigen ensuite badkamer. En laten we het privé zwembad niet vergeten, dat het hele jaar door verwarmd is. Het beste van alles is dat je de sfeer helemaal kunt aanpassen aan je stemming. Perfect om even te ontspannen! 

Aanvullende informatie: 

 • Prijs vanaf €60,- p.p. (Inclusief MTB, helm en bidon)
 • Maximaal 8 deelnemers per groep
 • Lengte: vanaf 130 cm
 • Eigen MTB = lagere kosten

BOEK JOUW REIS

Naar snelheid en avontuur