De Weelderik
De leukste restaurants rondom De Weelderik

De leukste restaurants rondom De Weelderik

9x lokale pareltjes

Tijdens je verblijf hoef je je geen zorgen te maken over waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd. In de nabije omgeving wemelt het namelijk van de smaakvolle opties, variërend van gezellige eetcafés tot gastronomische hoogstandjes. Laat je smaakpapillen verrassen en ontdek de culinaire pareltjes in de buurt van De Weelderik. 

  TRATTORIA MUNICIPIO

  Trattoria Municipio is een restaurant en café waar (h)eerlijk Italiaans gegeten en gedronken kan worden. Ze proberen een stukje Italië naar de Achterhoek te brengen, qua smaak en sfeer. Ga jij voor een tiramisu of een semifreddo?

 
  EETERIJ EN TAPPERIJ DE SMOKS

  Leuk restaurant in het centrum van Zelhem met in de zomer ook een heerlijk terras. Lunchen met flammkuchen, borrelen met nacho’s en ’s avonds een 4-gangen verrassingsmenu. Genieten!

  BISTRO DE SMEDERIJ

  Waar vroeger de smid het ijzer smeedde, brandt nu het vuur van de grill in de open keuken. Nu om gasten in de prachtige bistro en loungetuin te ontvangen en ‘het geheim van De Smederij’ te laten ervaren.

 
  KEUKEN VAN HACKFORT

  In het Koetshuis van Kasteel Vorden zit de Keuken van Hackfort. Iedere twee weken een ander menu met lokale, seizoensgebonden ingrediënten. Een deel komt zelfs uit hun eigen moestuin. 

  BRONCKHORSTER BROODJES

  Dé broodjeszaak van Hengelo. Ze maken de lekkerste broodjes voor je klaar die je daar kan opeten of mee kan nemen als take-away. Ze verzorgen ook de lekkere ontbijtjes op De Weelderik. 

 
  GRAND CAFÉ HET MEESTERSHUIS

  In een oud pand met prachtige glazen serre bestel je hier meerdere kleine gerechtjes voor lunch of diner. Keuzestress? Dan laat je de chef toch gewoon kiezen! Ook zijn er genoeg vegetarische opties. 

uiteten met kinderen?

Dan wil je natuurlijk een restaurant waar je kinderen meer dan welkom zijn en waar ze zich goed kunnen vermaken. Onze favoriete restaurants hebben wij alvast voor je verzameld. Ze hebben bijvoorbeeld een prachtige buitenspeeltuin, doolhof, of zelfs kermisattracties. 

  DE HEIKAMP

  Dé aanrader in de omgeving! De kinderen vermaken zich goed in de speeltuin, het klimbos, het doolhof of op de kabouterroute. Klaar met alle activiteiten? Dan is het tijd voor een pannenkoek! 

  ERVE BROOKS

  Ze hebben een groot terrein met allerlei activiteiten zoals een avonturenpad (met vlot), blotevoetenpad, boogschieten en binnen-en buitenspeeltuin. Na het spelen genieten jullie van een pannenkoek op het terras. 

  SPEELPARADIJS PANNENKOEKENHUIS

  Houden jouw kinderen van draaimolens, botsautootjes, reuzenrad, zweefmolen en een gamehal? Dan moet je hier zijn. Ze hebben zowel binnen als buiten verschillende attracties. Daarna kan je weer heerlijk ontprikkelen in de rust op De Weelderik.