De Weelderik

The Nice Company

Echte, hele vruchten uit het seizoen, pure chocolade en bio-room van weidekoeien; de beste ingrediënten maken de lekkerste ijsjes. Bij Nice weten ze dat. Met pure ingrediënten maken zij ijsjes om echt van te genieten, met respect voor mens en natuur. Die gedachte past perfect bij de Weelderik, je vindt de Nice ijsjes in het clubhuis!

Puur genieten met echte ingrediënten.

Bij Nice maken we lekkere én goede ijsjes. We gebruiken de beste biologische ingrediënten, voor de lekkerste smaak. Dus geen verborgen suikers, poeders of concentraten. Eet je een Nice ijsje, dan weet je écht wat je eet: pure ingrediënten, die in grote letters op onze verpakking staan. Dat is niet alleen beter voor jou. Ook voor de bodem en biodiversiteit.
the nice company ijsjes

Goed voor jou, goed voor de natuur.

In onze ijsjes gebruiken we lokale ingrediënten. We halen vers fruit zo dicht mogelijk bij huis, omdat hier genoeg lekkere fruitsoorten zijn. In tegenstelling tot mango en ananas, hoeft een appel uit de Flevopolder niet de halve wereld over om in ons ijsje te belanden. Zo geniet jij van al het goede wat de natuur hier te bieden heeft.
the nice company clubhuis green boutique

Onze ijsfabriek in Friesland

Onze ijsjes worden duurzaam gemaakt, in een energieneutrale fabriek met meer dan 600 zonnepanelen op het dak. We werken samen met een sociale werkplaats voor herbruikbare promotiematerialen. En onze papieren verpakking heeft een zo dun mogelijke binnenfolie voor de voedselveiligheid, maar we blijven zoeken naar een duurzamer alternatief.
the nice company, ijsfabriek Friesland