De Weelderik
Zomervakantie in Gelderland

Zomervakantie in Gelderland

  • Inclusief privé wellness
  • Zorgeloos in de natuur
  • Kleinschalig en intiem vakantiepark

Zonnige zomeravonturen

Geen zin in lange wachtrijen op de luchthaven of urenlange autoritten richting het buitenland? Vier dan de zomervakantie in eigen land! De zomers in Nederland worden steeds warmer, dus een slecht idee is het niet. Bij De Weelderik kun je terecht voor een luxe zomervakantie in Nederland, waar je verblijft in een unieke vakantiewoning met alles erop en eraan. Neem een duik in je privé zwembad, waarin je heerlijk kunt dobberen terwijl je geniet van het rustgevende geluid van de natuur of kom tot rust in de sauna en geniet van ultiem comfort. 

ONTDEK ONS AANBOD IN DE ZOMERVAKANTIE ⤵

Zomervakantie in stijl

De Weelderik beschikt over premium en duurzame vakantiewoningen, genaamd Unbrick One. De Unbricks zijn voorzien van een eigen verwarmd zwembad en een infrarood- & Finse sauna. Daarnaast zijn de woningen zoveel mogelijk geautomatiseerd en geperfectioneerd: van het oplaadpunt voor de elektrische auto, tot de volledig geïntegreerde zonnepanelen. Vanaf het moment dat je je vakantiewoning binnenloopt, kan het genieten van de zomer direct beginnen. Geef je over aan de Achterhoekse natuur en ervaar de rust en stilte. 

Onze Unbrick One

  • Privé zwembad en sauna
  • Luxe designkeuken
  • Luxe outdoor lounge met BBQ
  • Ensuite badkamer met regendouche
  • Gevulde wijnklimaatkast

vakantie vermaak &
zomeravonturen

Sport & spel
op ons multicourt


Ons Multicourt biedt sportliefhebbers de mogelijkheid om verschillende sporten te beoefenen op één locatie. Tennis, basketbal en volleybal. Daag je tegenstander uit voor een potje padel of speel een ontspannen potje jeu de boules. Alle benodigheden hiervoor zijn te vinden in ons Clubhuis.

Wandelen & fietsen
in de natuur


De natuur in de Achterhoek leent zicht uitstekend voor een lange wandeling of mooie fietstocht. Bij onze buren, de Slotboom, kun je jouw fiets gemakkelijk reserveren en meenemen. Ga je voor een elektrische fiets of een mountainbike?

Water & warmte
in je privé wellness


Of je nu wilt zwemmen om fit te blijven, samen plezier wilt maken met je familie of gewoon wilt relaxen op een luchtbedje: het zwembad biedt eindeloze mogelijkheden voor vermaak en ontspanning. En laat aan het eind van de dag alle spanning van je afglijden zodra je over de drempel van je sauna stapt.

Hier begint jouw zomeravontuur  ⤵

jouw vragen & onze antwoorden

✤ KAN IK EEN FIETS HUREN OP HET PARK?

Het is mogelijk om een fiets te huren bij onze buren. Het aanbod bestaat uit elektrische fietsen, stadsfietsen, tandems en mountainbikes. Reserveren is ook direct mogelijk via de site.

✤ IS HET PRIVÉ ZWEMBAD HET HELE JAAR VERWARMD?

Zeker! De hele zomer kun jij geniet van waterpret & plonsplezier. De temperatuur van het zwembad ligt namelijk altijd tussen de 25 en 28 graden en wordt op een duurzame manier verwarmd door zonnepanelen en een warmtepomp.