De Weelderik
Vakantie in september

Vakantie in september

 • Jaarrond verwarmd zwembad
 • Gelegen in de Achterhoekse natuur
 • Infrarood- en Finse sauna

Genieten van de nazomer

Nog even nagenieten van de zomer en profiteren van optimale rust? Kom in september bij de Weelderik en ontdek al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft. Stel je voor: ontwaken door de zachte ochtendzon die door de ramen naar binnen schijnt met het geluid van fluitende vogels. Maak een prachtige wandeling in Natuurgebied De Lochemse Berg of Natuurpark De Velhorst. Na je wandeling kun je heerlijk ontspannen in je eigen sauna bij je vakantiehuis of een duik nemen in je privé zwembad.

Bekijk ons aanbod in september¬†‚§Ķ

September bij de weeldrik

 
  SAUNA

  Laat alle spanning van je afglijden zodra je over de drempel stapt van de sauna. Ultiem genieten en ontspanning in je eigen privé sauna staat op het programma, gelegen in de tuin van je weelderige vakantiewoning.

 
 
  DESIGNKEUKEN

  De woning is voorzien van een luxe designkeuken met gevulde wijnklimaatkast, Nespresso Vertuo machine, Quooker, duurzaam designmeubilair en is ook nog eens ontzettend ruim opgezet.

 
 
  PRIV√Č ZWEMBAD

  Geniet het hele jaar door van jouw privé zwembad. De temperatuur van het zwembad ligt tussen de 25 en 28 graden en wordt op een duurzame manier verwarmd door zonnepanelen en een warmtepomp.

 
 

September in de achterhoek

 
  GOLFCLUB 'T ZELLE

  Versla je tegenstander met een potje golf. Golfclub 't Zelle ligt op nog geen 2 kilometer afstand van De Weelderik en is een prachtig onderhouden golfbaan in het midden van de Achterhoekse natuur. 

 
 
  DE FIERE WIJNAKKER

  Geniet van een rondleiding en wijnproeverij in een idyllische setting. De Fiere Wijnakker is een charmante wijngaard waar verschillende prachtige wijnen worden geproduceerd. Gewoon. In de Achterhoek.

 
 
  KLIMBOS RUURLO

  Klimbos Ruurlo biedt een avontuurlijke en uitdagende ervaring in de natuur. Geniet van een adrenalinekick terwijl je door de bomen navigeert en de prachtige omgeving vanuit een ander perspectief ervaart.

 
 

Laatste zonnestralen op green boutique

Pak nog even¬†de laatste zonnestralen van september mee, verken de prachtige natuur van de Achterhoek en ontdek de talloze faciliteiten die¬†De Weelderik te bieden heeft.¬†Op deze plek kun je ontspannen rond de vuurplaats, je tegenstander uitdagen voor een potje padel op de padelbaan of je wagen aan √©√©n van de andere sporten op onze Multicourt. Denk aan tennis, basketbal, volleybal en talloze andere opties. In het clubhuis¬†kun je¬†altijd terecht om je voorraad aan te vullen of voor een goede fles wijn. √Čn natuurlijk al onze sportartikelen en (bord)spellen.¬†Het clubhuis is 24/7¬†toegankelijk met jouw unieke deurcode. Kortom, je hoeft je niet te vervelen tijdens jouw vakantie in september!¬†

 
  Vuurplaats
  Padelbaan
  Jeu de boules
  Multicourt
  Clubhuis
 
 
 

Hier kun je ons vinden¬†‚§Ķ

Wat eerdere gasten ons vroegen

Welke faciliteiten biedt De Weelderik in september?

De Weelderik biedt vele faciliteiten aan in september. Speel een potje padel op de padelbaan of beoefen diverse sporten, zoals tennis,¬†basketbal, volleybal en nog veel meer op de¬†Multicourt.¬†In het clubhuis kun je¬†altijd terecht om je voorraad aan te vullen of voor een goede fles wijn. √Čn natuurlijk al onze sportartikelen en (bord)spellen.¬†

Is het privé zwembad het hele jaar geopend?

Absoluut! Wij snappen dat jij het hele jaar wilt kunnen genieten van waterplezier. De temperatuur van het zwembad ligt tussen de 25 en 28 graden en wordt op een duurzame manier verwarmd door zonnepanelen en een warmtepomp.