De Weelderik
Meivakantie Achterhoek

Meivakantie bij de Weelderik

 • Verwarmd priv√© zwembad en sauna
 • Kleinschalig en intiem vakantiepark
 • Green Boutique Resort in de Achterhoek

voorjaarspret & Lentekriebels

Laat de lente tot leven komen bij De Weelderik! Met bloeiende bloesems, groene landschappen en fluitende vogels biedt de Achterhoek dé ideale setting voor een onvergetelijke meivakantie. Of je nu komt ontspannen in je privé zwembad en wilt genieten van de pracht van het voorjaar of actief wilt deelnemen aan padel, basketbal of volleybal, bij De Weelderik kan het! Kom genieten op ons vakantiepark in de meivakantie in een premium vakantiewoning voor 2 tot 6 personen in een eigentijdse en authentieke omgeving. 

ūüĆľ Bekijk het aanbod tijdens de meivakantie¬†‚§Ķ

Jouw Thuis weg van huis

Voel je direct thuis bij De Weelderik. Alle Unbrick One woningen zijn voorzien van een luxe designkeuken met een gevulde wijnklimaatkast en de kamers beschikken over een eigen ensuite badkamer. En laten we het privé zwembad niet vergeten, dat het hele jaar door verwarmd is. Het beste van alles is dat je de sfeer helemaal kunt aanpassen aan je stemming. Of je nu de lichten wilt dimmen en zachte muziek wilt spelen, of als je de deuren wilt openen om het lente zonnetje naar binnen te laten, het is allemaal binnen handbereik met slechts een simpele druk op de knop.

Ontdek luxe & comfort: 

 • Verwarmd priv√© zwembad
 • Infraroodsauna
 • Luxe designkeuken
 • Moderne regendouches
 • Outdoor lounge

Avonturen bij de weelderik

Geniet tijdens de meivakantie van de vele faciliteiten die De Weelderik te bieden heeft en ontdek de unieke combinatie van inspanning en ontspanning. Daag je tegenstander uit voor een potje padel, huur fietsen op het park en ontdek de omgeving of speel een ontspannen potje jeu de boules met de familie. Daarna is het tijd om tot rust te komen in het privé zwembad of de infraroodsauna. En in de avond verzamel je met elkaar rond de vuurplaats voor mooie verhalen en goede gesprekken. Klinkt als dé ideale meivakantie toch?

Avonturen in de achterhoek

Op het park zijn voldoende faciliteiten om je niet te vervelen tijdens de meivakantie, maar ook de omgeving biedt vele mogelijkheden. Voor wie op zoek is naar avontuur, biedt Klimbos Ruurlo met verschillende parcoursen een uitdagende ervaring in de natuur. Of ontdek de prachtige baan bij Golfclub 't Zelle, met haar 18 holes en een omheining van groene weilanden en bossen. Liever iets minder actief? Geniet van een rondleiding en wijnproeverij bij Fiere Wijnakker. 

In het kort¬†‚§Ķ¬†

  Clubhuis
  Vuurplaats
  Multicourt
  Golfclub 't Zelle
  Klimbos Achterhoek
  De Fiere Wijnakker

Wat andere gasten ons vroegen

ūüĆľ Welke faciliteiten biedt De Weelderik tijdens de meivakantie?

De Weelderik biedt vele faciliteiten aan tijdens de meivakantie. Speel een potje padel op de padelbaan of beoefen diverse sporten, zoals tennis,¬†basketbal, volleybal en nog veel meer op de¬†Multicourt.¬†In het¬†clubhuis¬†kun je¬†altijd terecht om je voorraad aan te vullen of voor een goede fles wijn. √Čn natuurlijk al onze sportartikelen en (bord)spellen.¬†

ūüĆľ Is het priv√© zwembad geopend tijdens de meivakantie?

Absoluut! Wij snappen dat jij het hele jaar wilt kunnen genieten van waterplezier, dus het zwembad wordt jaarrond verwarmd. De temperatuur van het zwembad ligt tussen de 25 en 28 graden en wordt op een duurzame manier verwarmd door zonnepanelen en een warmtepomp.