De Weelderik
Lovenest Weelderik

Lovenest bij de Weelderik

 • Ballonvaart over het Achterhoekse coulissenlandschap
 • Inclusief uitgebreid ontbijt
 • Romantisch avontuur

Love is in the air

Weer écht even samen zijn? Een weekend vol romantiek beleef je bij De Weelderik. Heerlijk genieten van het Achterhoekse coulisselandschap, de rust en elkaar. Word wakker met je geliefde in je armen en de natuur om je heen. Vier het feest van de liefde met een van onze Lovenest extra's, voorzien van verrassende en romantische avonturen. De Weelderik biedt nu de mogelijkheid om de schoonheid van de omgeving vanuit een uniek perspectief te ervaren: tijdens een adembenemende ballonvaart.

Je kiest 'Lovenest' in stap 2 ('Upgrades') bij het maken van je boeking. Je ontvangt van ons alle informatie rondom het maken van de boeking van de ballonvaart automatisch via mail.

Midden in de natuur, maar je hoofd in de wolken ☁️ 

  ROMANTISCH ONTBIJT

  Geniet samen van een romantisch ontbijt voor twee met een heerlijke bubbel en verse warme croissants uit ons clubhuis. Ook ontvangen jullie een welkomstpakket én flesje wijn om jullie dagen goed te beginnen samen.

  BALLONVAART

  Love is in the air! Waan jezelf even in de zevende hemel met een romantische ballonvaart. Na de landing genieten jullie samen van een glaasje champagne, dat is gegarandeerd romantisch genieten. 

  CADEAUTJE

  Boek een overnachting bij De Weelderik in combinatie met een ballonvaart en ontvang een leuke korting op je ballonvaart. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een opwindend avontuur, een ballonvaart is dé perfecte aanvulling! 

Boek jouw reis

naar de zevende hemel